Kukkakimput ja -sidonnat toiveidesi mukaan Helsingistä

Kysy lisää tai tee tilaus!

Me Kluuvin Kukassa toteutamme kukkakimput, -asetelmat ja -sidonnat toiveidesi mukaan. Helsingin keskustassa, Kluuvin Kauppakeskuksessa sijaitsevasta myymälästämme saat kukat kaikenlaisiin juhliin sekä arkeen. Perinteisten leikkokukkien ohella tarjoamme asiakkaillemme muun muassa kattavan kuivakukkien kokoelman. Lisäksi saat meiltä erilaiset viherkasvit ja ruukkukukat.


Voit tilata meiltä kukat suoraan omaan tai kukkien saajan kotiin tai tulla ostoksille inspiroivaan kukkapuotiimme. Toimitamme kukkia koko pääkaupunkiseudun alueelle. Helsingin alueelle hoidamme kukkalähetykset veloituksetta.

Monipuoliset kukkapalvelut

Löydät kukkakaupastamme Kluuvin kauppakeskuksessa monipuolisen valikoiman valmiita kimppuja, jotka on helppo napata mukaan matkalla ystävän tai perheenjäsenen luo. Lisäksi voit tilata meiltä kimput, asetelmat ja sidonnat erilaisiin tapahtumiin, juhliin ja tilaisuuksiin.


Tarjoamme asiakkaillemme esimerkiksi:

  • Hääkimput ja muut juhlakukat

  • Kuivakukat

  • Kukkasidonnat

  • Leikkokukat

  • Ruukkukukat

  • Surulaitteet

  • Valmiskimput

  • Viherkasvit.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, me toteutamme kukkatoiveesi jokaiseen tilaan ja tilanteeseen. Tavoitteemme on aina ylittää asiakkaidemme odotukset!


Erilaisiin kukkavaihtoehtoihin ja hintoihin pääset tutustumaan sekä paikan päällä liikkeessämme että verkkokaupassa.

Tilaa kukat verkkokaupastamme

Ammattitaitoiset floristipalvelut pääkaupunkiseudulla

Sidomme kimppuja ja luomme asetelmia asiakkaille pääkaupunkiseudulla yli 10 vuoden kokemuksella. Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme luoda vaativatkin asetelmat esimerkiksi häihin ja muihin elämän tärkeisiin hetkiin. Hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin luomme surulaitteet ja kukka-asetelmat, jotka kunnioittavat vainajan muistoa hienovaraisesti ja ajattoman varmalla tyylillä.


Kukat voivat olla myös kodin sisustuselementti. Kerro meille, mitä värejä, muotoja ja tunnelmia kaipaat, niin me luomme unelmiesi kukka-asetelman tai valitsemme oikean viherkasvin. 


Tuoreet, laadukkaat kukkamme ilahduttavat saajaa pitkään. Annamme kukille ja kasveille aina tarkat hoito-ohjeet. Kukkavalikoimastamme löydät lisäksi kattavan valikoiman kuivakukkia sisustukseen.

Vieraile kuvagalleriassa